sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talvi

Torstaina se varoitteli, kuin lämmittelyksi sai jo vähän kosketella lapiota ja kolaa. Perjantaina se tuli sitten täydellä raivolla päälle, oksennukseen asti sai mättää lunta. Kyseessä siis talvi. Se, ah niin mukava aika, jolloin allekirjoittaneen ammatinvalinta kysymys on hyvinkin ns.kielenpäällä, sen verran paljon v*tuttaa se mankuminen jota saa uusavuttomien suusta kuulla pitkin pyrypäiviä. Perjantai aamun kruunasi työmaan parkkipaikalle citymaasturillaan pölähtänyt rva joka halusi että kolaan hänelle paikan että ei jää siihen jumiin. Ei voinu ku nauraa. Oikeesti, voi jumalauta! Naama märkänä siinä laitoin menemään ja ämmä tulee pikkukengillää tupisemaan, huh huh. No, siinä alkuun pikkuavautumiset.

Joroista ajatellen perjantainen 3,5h aktiivinen lumenluonti oli mitä parhainta treeniä! Siitä johtuen uinti tänään ehkä kulkikin niin hyvin kun se nyt kulki. "1.uinti" tekstissä kerroin, kuinka vitsailin hermostuneesti Klle nopeiden kuntouimareiden radasta. Tänään se konkretisoitui, ei ollut asiaa mummojen joukkoon ja vieressä tyhjänä loistavana rata "nopeat kuntouimarit" oikein veti puoleensa. Ympyrä sulkeutui? Aivan loistavaa, ego kasvoi samantien taivaisiin! En väitä että olen nopea, mutta sen verran ainakin että perustallaajat jää jalkoihin, kehitystä? ehkä, en ainakaa uimarengasta tartte että pinnalla pysyn. Miettikääpä sitä.

Lämpömittari näyttää tällä hetkellä muuten -12, ei tee paljon mieli lähtee juoksemaan tuonne. Huomen aamulla odottaa kuulema ylävartalo treeni taas töissä, sitä "innolla" odotellessa :P Vitsit on aika vähissä ja tarinasuoni ei syki nyt kyl yhtään.  Joulua tässä kai voi jo odotella 1.adventin kunniaksi. Pukki vois tuoda yhtä sun toista pientä tarpeellista tätäkin projektia ajatellen, kai sitä sen verran kilttinä on kuitenkin oltu? 

Loppuun vielä pieni pyyntö. Arvon naisväki, kun tulette uimalliin, please, ajakaa ne kainalokarvat! Mä yritän olla omistani ylpeä, mutta en halua nähdä että alatte "nokittelemaan" omillanne. Meinas lounaat jäädä multa altaaseen tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti