tiistai 11. joulukuuta 2012

Nimi on listalla.

NYT se on viimeistään virallista. Nimet löytyy ilmoittautuneiden joukosta. Tällä hetkellä 355 nimeä. Upeeta. Treenit on jäissä, päivystys päällä. Perjantaista lähtien treenattu 39h ylitöitä 24/7. Ei niin mukavaa, mutta kun pieni lenssu iski päälle niin sanoisiko että ei sopivampaan paikkaan voisi sattua.

Hiihtokelitkin alkaa olla kohdillaan. Kaiholla olen muiden heiaheia suorituksia vajaan viikon seurannut..No, ehtiihän tuota vielä. Ja ei ole kyllä vielä niitä suksiakaan..............joulupukki? Hiihto ei liene välineurheilua, mutta ei se Däehliekään aikanaan puupeltosilla mestaruuksia voittanut.."astmalääkkeillä" kenties? Oli miten oli, yksin en ensimmäistä kertaa ladulle mene itseäni häpäisemään eli kun ensimmäinen kerta joskus koittaa, haastan K/J akselin mahdollisesti kirittämään(kouluttamaan) :)

Sen verran täytyy korjata, että aivan pystymetsästä en hiihtämään lähde, nuorenpana hiihdin paljonkin-kiitos äiti- mutta viimeinen kerta löytyy siltä kuuluisalta vuodelta -03 ja paikkana taisi olla Hälvälä, salpausselän maastoissa, aiheena alokasleiri ja "hiihto"kaverina lapsuuden kaverini J. Jonon perässä painettii menemään. Mieleen on jäänyt, kun pääsimme työllä ja tuskalla yhden suuren mäen päälle ja vilkaisimme eteenpäin vain todetaksemme että seuraava samanlainen odottaa heti perässä, nyt voi jo naureskella, silloin ei naurattanut, terveisiä vaan, ootko paljonki hiihdelly? ;)

Lähtötilanne siis jotakuinkin sama kuin uinnin kanssa, eikä sekään niin perseelleen mennyt, en näe mitään syytä miksei pertsa luistaisi- tosin isot pojat(ja tytöt) laskee wassulla. Siinä siis talvelle liikunta agendaa tiedossa. Omaa aloitustani voisi kenties kuvailla sanalla "ankka", aika näyttää, videoklipin lisääminen tänne tuosta tulevasta reissusta hautuu mielessä.

Kuntoon yleisesti, jos tässä oltais jo huippukondiksessa niin minkäs takia sitä ylipäätään treenattas? On aina niin mukavaa saada, aina samoilta henkilöiltä positiivista palautetta, "ohhoh, sulla on aika paljon tekemistä vielä.." Mitä v*ttua se teitä liikuttaa, tällä hetkellä se liikuttaa mua. Onko ihmisen mieli katkera vai mikä siinä on mutta veikkaan että kun 20.7.2013 on maaliin päästy niin keskustelu on tasoa "ai noin huono aika". Siinä vaiheessa voin aivan helvetin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että tehkää sama perässä. Kovinkaan moni arvostelija ei ole 8h urheilusuoritusta nähnytkään- saatika kokenut. Tulipas taas hieman pohdiskelua, mutta jonnekin ne tunteet pitää purkaa, kotonakaan ei jaksa aina valittaa. :)

Kippis.


2 kommenttia:

  1. Vähän jo huolestuin, kun ei ole tullut kuvauksia treeneistä, mutta nythän sitä selitystä löytyy... Siitä vaan ladulle kun on ne sukset hankittu! Meikäläiselle on tuo suksien voitelu suuri arvoitus, mutta etköhän tuosta ongelmasta selviydy! Ja ainahan on niitä kaikentietäviä neuvomassa!

    VastaaPoista
  2. Hei upeeta, eka kommentti! Kiitos! Juu, en epäile hetkeäkään etteikö noita neuvoja ala löytymään..

    VastaaPoista