sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pettymys?

Cooper. Siinä hyvin lyhyesti kiteytettynä kamalin asia mitä ihminen voi itselleen vapaaehtoisesti tehdä. Torstaina se oli. aivan kamalaa. Ei riitä sanat kuvailemaan tunnetta taas.

Palaanpa hetkeksi torstain testiä edeltäviin tunnelmiin.. Ensin pohjalla rankka työpäivä, 2h armotonta tikas/porraskiipeilyä heti aamuun. No, se ehkä pienin murhe, mutta se jännitys. Huhhuh. K:ta lainatakseni, "jos se on jo nyt tätä niin mitä se on sitten heinäkuussa?" Pakki oli sekaisin, kouristi, kylmä hiki jne. Miten on mahdollista? Kyseessä itse aiheutettu kaikkia hyödyttävä testi, mikä siinä nyt on niin jännittävää? En tiedä, mutta en ollut jännitykseni kanssa yksin. Myöskin K ja L raportoivat samaa. Ihan ku se nyt auttais, NOT.

Eltsun kentällä kokoontui siis Torstaina 22.10.2012 klo.14.30 paikallista aikaa sekalainen joukko enempi tai vähempi hulluja ihmisiä valmiina haastamaan itsensä, antamaan kaikkensa. Joukosta oli haisteltavissa "pieni" hermostuneisuus, Jope koitti heittää huumoria peliin, peitti sillä oman jännityksensä- mua ei naurattanut. Tai no ehkä vähän, jopella oli upee verkkohikipukuhaalarihässäkkä päällä. Sitä ei voi olla katsomatta ilman että suunpielet kääntyy edes hieman ylöspäin, tässätapauksessa vähän on lievä ilmaisu, ei voi härskimpää asustetta olla -sen tarkemmin tässä nyt yksityiskohtiin menemättä :D

Pohjalle pari lämmittelykierrokset, näin jälkikäteen kun ajattelen niin mulle ehkä pari liikaa, ja klo.15.18 se alkoi. Lähdinkö liian kovaa vai oliko energiat jo tuhlattu, ekasta kierroksesta alkoi sellainen 12min selviytymistaistelu että ei ole hetkeen nähty, keuhkot huuti hoosiannaa 400m jälkeen, sen jälkeen meni toinen 400m että sain hengityksen tasaantumaan, siitä sitten tasaista vauhtia loppuun. 12min jälkeen löysin itseni lähes 6kierrosta juosseena makaamasta 100m lähtöpaikalta radalla sateessa kaikkeni antaneena, on se kamalaa, voi helvetti, miksi tälläiseen ryhtyy vapaaehtoisesti? en keksi mitään hyvää syytä vielä näin sunnuntai iltanakaan. Tavoite oli 6kierrosta, lievä pettymys siis tuloksellisesti. No, onpahan taas hyvää syytä lähteä lenkille. Yleisesti porukan tulokset vaihteli siinä 2300-2900m väliltä. Tästä on hyvä jatkaa, keväällä uusiksi, sen verran jäi jossiteltavaa....tosin eilen lenkillä sama matka tuli samaan aikaan, joten jos se päivä oli vain huono? selittelyä. Kellekään en ole tilivelvollinen, saa mennä ite juoksemaan jos haluaa kommentoida. Ei huonosti kuukaudessa kuitenkaan kun sohva on lähtökohta ja tavoite heinäkuun 20. ensi vuonna. Sinne on matkaa, työ jatkuu.

Huomaa että pitkästä aikaa on tullut lähdettyä mukaan juttuun jota miettii jokapäivä, viimeksi näin taisi käydä hieman vajaa 9 vuotta sitten kun vaimon tapasin.. Ei ole ollut viimeisen kuukauden aikana päivää etten olisi tavoitetta miettinyt, se lienee hyvä juttu? Meillä on kasassa sellanen porukka josta ei huumoria puutu ja sopivaa hulluutta on kasassa enempi kuin tarpeeksi. Olen ehkä jo sanonutkin mutta olen ylpeä että saan olla mukana tällasessa porukassa. Kiitos kaverit, ootte mahtavia!

Kiitos vielä äidille, tänään patojen äärellä termiittien kanssa, tuli taas kerrakseen hyvää syytä lähteä illalla lenkille, mutta ensin tiukka formulakauden päätöskisa. ;)

JA vaimolle hyvää nimipäivää, muistin sen kyllä :)

Tässä 4/6 osaa porukasta juuri ennen tuskaista 12sta minuuttia. Hieman väkinäistä hymyä havaittavissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti