sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Keittoa.

Ei uskalla muuta syödä. Jep, ei riittäny pelkkä flunssa. Ehtihän sitä käydä kerran juoksemassa, ja suunnitella HUOM suunnitella hiihtävänsä kaksi päivää tänä viikonloppuna, no eipä tarttenu, siitä piti huolen tiukkaakin tiukempi vatsapöpö. Pikkasen eilen aamulla jo kutitteli, ja onneksi lykkäsin hiihtämään lähtöä myöhäisemmäksi enkä lähteny muiden matkaan jo kymmeneltä. Ei tarttenut lähteä sitten myöhemminkään- mehut on miehestä aika veke. Tosin puntarilla oli mukava käydä aamulla, jotain positiivista sentään siinäkin, paino katoaa silmissä -ainakin hetkeksi :)

Ohessa päivän lounas, oikein maittavaa knorr kana-nuudeli "keittoa". Nälkä on edelleen. Pussin kyljessä mainostettiin että "ilman keinotekoisia aromivahventeita", no eipä siinä ollut oikein muutakaan. Tosta ei tule ku pahalle mielelle. En suosittele kenellekään.
Tässä kaiken keskellä on ehtinyt tutustua taas netin ihmeellisen maailmaan, ja tuli eksyttyä jopa muutamille polkupyöriä kaupitteleville sivustoille. Rahaahan noihin leluihin saa tuhlattua vaikka miten ja paljon, mutta se paljonko maastopyöräilylle sydämensä menettänyt viitsii maantietykkiin sijoittaa onkin erijuttu. Jokatapauksessa on kevään ja kesän aikana sen puikoissa tiedossa satoja ja taas satoja kilometrejä joten ihan millään kuramoottorilla ei sitäkään viitsisi tehdä. Silmiin on tähän mennessä tarttunut pari oikein hyvältä vaihtoehdolta tuntuvaa menopeliä:
ViaNirone 7 ja Raato R1

Noista kahdesta tuo Radonin versio ei ainakaa osasarjoilla häpeile, negatiivisena puolena sitten se kokeilun mahdollisuus. Radonia kun ei Suomessa myydä. Mutta olisi se hieno, ai että, kyllä maastomiehenkin sydän jo vähän lämpenee mattamustalle väritykselle, ja shimpan 105 on aina hyvä. Bianchi sitten merkkinä nostalgisista nostalgisin, IL Piratakin sillä aikanaa ajoi. RIP. No, jokatapauksessa, aikaa tuon vaikean päätöksen tekemiseen vielä on, ja tarkkaan täytyy miettiä kaikki vaihtoehdot. Käytettyäkään en pois sulje, ei se aika parane meidän leikissä sillä onko sulla alla tonnin tai kahden fillari, joten kermaperseily sikseen ainakin mun osalta. Se jerkku pitää löytyä sieltä reidestä, lompakon paksuus ei kato loppuaikaa. Tod näk saan positiivista palautetta tästä rakkaalta vaimoltani, joka on luultavasti mallia "onks pakko taas hankkia tonne varastoon seisoskelemaan mitää ylimäärästä jolla kerran aiot ajaa", no jep, saattaa olla oikeassa siinä, se jatkuuko maantieharrastus vielä ensi kesän jälkeen, on täysi mysteeri vielä mulle, sen aika näyttää.

Se siitä varusteturinoinnista tällä erää, laitellaan sitten joskus kuvaa kun on tuo päätös tehty. Huomenna olisi kimppatreenit stadikalla, vielä en ole päätöstä tehnyt lähdenkö mukaan, eväät pysyy jo sisällä joten ehkäpä ainakin kuunteluoppilaaksi lähden, aiheena meinaan juoksu, se minulle kaikkein haastavin enkä millään haluaisi menettää kaikkea mahdollista tietoa siitä osa-alueesta. Mutta en mä lähde kavereitakaan sairastuttamaan, joten jos huomenna mut töissä näette, tulette näkemään mut myös stadikalla klo.15.

Ainiin, vaimolle hyvää hääpäivää, jo kuudetta sellaista :)

N


1 kommentti:

  1. Mitäs nyt? Kohta menny kaks viikkoa edellisestä päivityksestä... Treenausintoa!!

    VastaaPoista