sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Juhlat on juhlittu.

..ja arki alkaa. Vuoden ensimmäinen viikko oli sopivasti löysempi, sillä edessä on vielä 192vrk tiukkaakin tiukempaa rääkkiä ennen Heinäkuun 20pvää. Vuosi alkoi, sanoisinko kosteahkosti, paljussa istuen ja urheilujuomaa nauttien. 1.1.2013 jääkin lähinnä mieleen tolkuttomasta voimattomuuden tunteesta ja hyvinkin ,hmm, tyhjentävästä olotilasta. Ei siitä sen enempää. Tiistaina jos tosiaan olisi jotain tarvinnut tehdä ei vaimon kommentti "sä saat sydärin jos evääkää liikautat" olisi ollut varmaan kaukana...hyvää uuttavuotta vaan vielä. Siinä ihmetellessä menikin sitten muutama päivä, mielessä pyöri pikkasen yllättäen muut kuin triathlonasiat, teki toisaalta ihan hyvää ja nollapäiviä taisi tulla huimat 5 peräjälkeen(näin pitkää taukoa ei vielä ole ollutkaan)! Kasvoi ehkä se henkinen kantti taas pikkasen lisää,tai sitten tuli todistettua itelle että sen tarttee kasvaa vielä huomattavasti enemmän (miten paljon voikaan mies hermoilla???) sen verta mielenkiintoinen muodostui tästä vuoden aloituksesta kaikkine yhtälöineen ja sattumineen.

Loppuviikkoa kohden joutui sitten jo hieman aktivoitumaan ettei iha löhöilyksi mene.  Eilen uimassa Kipan kanssa pitkästä aikaa. Hyvin tuo vielä sujui. Ainoastaa jäi harmittamaan etten saanut kuvaa Kipan silmän ympäryksistä tunnin uimisen jälkeen, kun oli Rva nuo uimalasit vissii pikkasen kireälle säätänyt, siinä olis ollu varma viikon kevennys tähänkin tarinaan, terkkuja vaan.. :D ja muistutuksena sääntö nro.1, kun tulet treeneihin, kamat on valmiina! vai mitä? eli ei säädetä niitä laseja kiireessä altaan reunalla viime tipassa, saattaa joku vaikka päästä kuittaamaan siitä..
 ...ja tänään pienet palauttavat hölkät kotikulmilla. En tiennyt että noin hitaasti voi edes juosta, mutta sain vihdoin vaihdatettua patterin polariin ja kun ohjelmassa luki "kevyt", mentiin kevyellä sykkeellä. Melkein hävetti kun tuntui niin hitaalta mutta vaihteluvirkistää. Tosin mukava oli huomata lenkin jälkee trackerista että nykyinen, "kevyt" on aivan yhtä vauhdikas kuin joskus lokakuussa vedetyt ekat lenkit, joiden jälkeen oli mies enempi tai vähempi hajalla eli Hyvä kun ees hiki tuli tänään ;)

Ensi viikosta lähtee taas ohjelman vko.1. Tiedossa 5päivää tiukkaa puurtamista töihin paluun keskellä. Tai kävin mä siellä jo pe pyörähtämässä mutta huomenna alkaa taas täydellä sykkeellä, näin parin viikon lomailun jälkeen on tuo motivaatio hieman vähissä-töihin siis. Tulikin muistaakseni viimeksi mainittua että treenejä odottaa oikeen innolla. Huomiseksi on piirretty uintia joten keidas kutsuu jälleen......

keep movin'!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti