tiistai 26. helmikuuta 2013

Varustepäivitys vol.1 kengät

Pienen pohdiskelun ja vaimon kannustamana marssin tänään urheilukauppaan ohjelman lepopäivän kunniaksi. Vanhat Niket alkoivat olla aikansa päässä ja kevään tullessa oli aika satsata ensimmäiseen varmasti Joroisilla käytettävään varustukseen. Kunnon juoksukenkiin. Paikalliseen liikkeeseen mennessä oli katse jo oikeastaan valmiiksi suunnattu Asicsin hyllyyn. Mulla ei ole ikinä ollut ongelmia juoksukenkien kanssa, nimim.armeijassa juoksin Karhu AirCushioneilla ja hyvin sujui. Eipä nuo mun vanhat Niketkään olleet "markettimallia" kummoisemmat. Asiaan kuitenkin jonkin verran ehdin tuossa perehtyä alkutalven aikana ja oikeastaan viikonloppuna tuolla Endurance juoksua katsomassa oltuani tajusin että kengän täytyy olla hyvä- mikään ei harmita enempää kuin hukata 8kk treeni Joroisilla viimeisellä osuudella keskeytykseen vain siksi että jalat hajoaa kengistä johtuen. Takuitahan nämä uudetkaan ei sille anna että jalat ei hajoa mutta ehkäisee ainakin vähän enemmän todennäköisyyttä.

Hyllystä siis valikoitui jalkaan Asics Gela Kayanot. Ehkäpä legendaarisimmat kengät juoksussa. Yritän olla olematta varusteurheilija mutta kummasti antaa lisäpotkua pieni sijoitus jaloissa. Ei malta odottaa huomista lenkkiä :)
Niko

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen projekti, jota on kiva seurata näin blogin kautta! Tsemppiä treenailuun ja pyörän hankintaan. Minulla on kanssa ensi kesänä edessä ensimmäisen puolimatka Joroisilla.

    VastaaPoista