maanantai 15. lokakuuta 2012

Idea.

Siitä se lähti, ideasta kesken illan viettoa työkavereiden kanssa: Joroisten Sm-puolimatka triathlon 20.7.2013. Tai siitä että minua kysyttiin mukaan jo luotuun projektiin.

Yllytyshulluna minua ei tarvinnut kahta kertaa kysyä mukaan(ja ei, tämä oli alkuillasta joten tätä ei voi perustella edes liiallisella virvokkeiden nauttimisella). Elettiin Lauantai iltaa 13.10.2012.

Tänään ajatus todella realisoitui, kisojen nettisivu auki ja PAM matkaanhan tulee menemään jopa 8h!(pakko mennä alle, muuten hylätään). Ideana täysin hullu! 1,9km uinti, 90km pyöräily ja jälkkärinä 21,1km juoksu. Mies joka ei ole eläissään juossut yli 10kilometriä, saatika uinut yli yhtä, pyörän selässäkin yli 30km matkat ovat vain kaukaista kuvitelmaa, vaikka muuten pyöräily onkin ollut lähellä sydäntä reilut 3vuotta, se onkin ehkä se helpoin rasti. Lenkkarit sentään löytyy ja speedot on varmaan jossain kaapin perällä. Mainitsinko että viimeksi olen uinut kunnolla v.2003 santahaminan kadettikoulun uima-altaassa? silloin aiheena oli 12min ja täysiä, tulosta en muista. Ehkä parempikin. Lenkkarit ei ole niin vieras esine, niitä on tullut tänä kesänä kokeiltua jopa kerran, kun rakas vaimoni haastoi minut lenkille, olisin kuulemma huonommassa kunnossa. Lopputulosta voitte arvailla, se jääköön arvoitukseksi. :)

Tänään töiden jälkeen idean kehittäjän kanssa käyty n. vartin mittainen puhelinkeskustelu valoi uskoa, hän kertoi että vapaa uinti on täysin vierasta. En ole yksin edessä olevan 276vrkn mittaisen urakan kanssa, meitä on ilmeisesti lähdössä mukaan 7 enemmän ja vähemmän hyväkuntoista yllytyshullua. Silti, kokoajan pyörii mielessä, mitä tuli luvattua? Miestä minussa ei ole tätä perua, kättä on lyöty päälle.Hullua, kyllä! Toisaalta olen saanut tässä eilisen ja tämän päivän aikana asiasta ystävien ja työkavereiden kanssa keskustellessa sen verran monta hymyilevää naamaa, että tämän on pakko onnistua, pakko näyttää, vien kerrankin jonkun miljoonista ideoista loppuun! Ja tärkeimpänä, rakas vaimoni, et kuitenkaan usko että saan tämän toteutettua, watch me! Tuu kellottaa mua! ;) Voitte etsiä nimeäni tulosluettelosta 20.7.2013 illalla ajoista 7h sisältä, siinä on tavoite, ei lupaus.

Aion jatkossa päivittää tänne kuulumisia tämän aivan järjettömän idean kehittymisestä epätasaisen säännöllisesti, joten stay tuned.


N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti