torstai 18. heinäkuuta 2013

Viimeinen voitelu.

50 tuntia jäljellä. Viime yönä ei enää tullut uni kunnolla, takaraivossa jyskyttää vain yksi asia. Eipä tuosta matkan "lyhentymisestä" ainakaan mitää suurempaa hyötyä ollut tähän jännitykseen vaikka niin taisin aiemmin jo spekuloidakin. Kisakamat alkaa olla pakattuna, pyörä huollettuna ja mies kaikkea muutakuin levollisena, normaalia? Ehkä, joku sanoo että tervettä. Terveestä en tiedä, se ei ainakaan ole että seuraa Forecan täsmäsäätä lähes vainoharhaisena, sää ennusteet eivät nimittäin ole luvanneet mitää parhainta keliä. Onneksi se on kuitenkin parantunut lauantaita kohti mentäessä. +11 ja 6ms tuuli eivät tee omasta osuudestani ainakaan yhtään sen nautinnollisempaa ja hyvän ajan saa heittää kaivoon. Toisaalta hieman jopa hymyilytti kun T lähetti spostia jossa kertoi kuvittelevansa itsensä valvatuksen rannalle uikkareissa jos keli on +11, toivoi että ainakaan ei sataisi... huumorilla jos jollain tästä selviää ja uskon että jokainen meistä suoriutuu urakastaan mallikkaasti.

Vielä ei ole loppu puheenvuoron aika, huomenna aamulla on startti klo.9.30 ja keula kohti joroista. Toivottavasti kaikki tarvittavat varusteet ja päällekin tulee mukaan, ihan oikeasti en tiedä pystynkö jännitykseltäni käsittelemään kokonaisuutta. Itseasiassa en edes tiedä mitä tässä jännittää? Ei pitäisi olla mitään syytä. Ehkä tapahtuman luonne, virallinen kisa on se suurin syy, se on jotain mitä en ole koskaan kokenut. Ei ehkä se helpoin paikka ensimmäiselle kisalle, toisaalta sittepähän se on koettu. Kannustavat ihmiset reitin varrella pitäisi varmaan osata kääntää vahvuudeksi, ajatuksen tasolla se ei minulta ainakaan onnistu, ei auta kuin odottaa ja katsoa miten käy.

Vielä viimeinen työpäivä, edessä ja sitten lomalle. Viikon tauko tekee hyvää, hektinen kuukausi takana. Ja mikä sopisikaan paremmaksi loman aloituspaikaksi kuin Finntriathlon 2013.

N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti